top of page
IMG_7538.jpg

Over mij

Hallo, Ik ben Janne, 41 jaar oud en ik woon samen met mijn man, mijn 2 dochters (2013 en 2015), hond en kat in de Bloemenbuurt in Den Haag.

Ik word gelukkig van paardrijden, bos, strand en duinen, reizen, lezen en op pad gaan met onze camper.


Met veel aandacht en enthousiasme begeleid ik kinderen in de basischoolleeftijd (6-12 jaar) die last hebben van (faal)langst of onzekerheid en hun ouders. Ik help jullie graag op weg naar meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en een positief zelfbeeld.


Dit doe ik graag buiten.

Tijdens en na mijn opleiding tot pedagogisch werker heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en ouders.

Ik ben werkzaam geweest in het speciaal onderwijs, de gehandicaptenzorg, de zorg en de kinderopvang.

In 2021 heb ik de post HBO opleiding tot Kindercoach HSP en de opleiding Kinderen helpen bij angst en faalangst afgerond.

Tijdens mijn moederschap, mijn werk en opleidingen heb ik ervaren dat veel kinderen en ouders te maken krijgen met onzekerheid en/of (faal)angst.


Wat kan het dan fijn zijn als iemand even kortdurend met je meekijkt en je leert hoe je je krachten en kwaliteiten kan inzetten om je zelfvertrouwen te vergroten, grenzen te durven stellen en te leren op te komen voor jezelf en je wensen. Hoe je lastige situaties handig kan aanpakken.

Daar heb je de rest van leven wat aan!

Ik loop graag een stukje met jullie mee om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Over mij: Over mij
bottom of page